torsdag 25. mai 2017

Marco på tur til Bergen

Helgen etter 17 mai tok jeg med meg Marco (og Evy) til Bergen.
Jeg tenkte at Marco kunne ha veldig godt av å få være med på tur med mammaen alene.
Julian har vært med mange ganger alene, selv om han poengterte at det den gang ikke var noe valg, siden Marco ikke var født. Han syntes ikke det va så kjekt at han ikke skulle få være med, men forstod at vi alle har hver vår tur..Så blir det hans tur neste gang.

Marco hadde dagen i forveien fått kjøpt seg ny t-skjorte som han falt helt for, med bananer på, den ville han reise i.

Så satte vi nesen mot Bergen, en lang kjøretur, Marco kunne NESTEN ikke vente og hadde mast hele uken om når vi skulle dra... Men da vi nærmet oss første båt så ville han jammen snu, da ville han bare hjem. Det ble litt mas om det på turen. Han skulle ihvertfall bare være i Bergen by 1min.
Men vel femme så ville han jammen ikke hjem.

Første natten var vi hos Mariann og Johnny, og der fikk jo Marco så mye oppmerksomhet, han storkoste seg. Han skulle få sove i sovepose og det var så stas...Men da det kom til stykke var det både varmt og klamt.

Dagne etter fikk Marco værme med å hjelpe til på kjøkkenet med å lage pannekaker og dekke bordet, da er han i sitt ess og var så flink og pratsom. Han fortalte i vei om hvordan han laget pannekaker hjemme og at vi laget såååå mange. 

Etter frokost var vi ute i gaten og knuste litt stein, Marcos nye syssel. Han syns bare er supert og har fått mange andre i barnehagen til å bedrive med setinknusing.
Bergen by var neste mål, egentlig skulle vi til fløyen, men det var "fløyen opp" (et løp) og masse regn, så det ble dårlig av det. For mye folk og for dårlig vær.
Istedt fikk han velge seg en lke på en lekebutikk.

Etterpå dro vi inn til Andreas for å sove der den natten. Der fikk vi god taco og Marco fikk leke med Imre  Alexander som blir 3 år i sommer, det var også kjekt.
Dagen etter gikk vi på tur i nærområdet, besøkte en barneskole med veldig kjekk lekeplass.

Nei det var en kanonhelg for Marco, han fikk gjøre mye kjekt, og det var udelt positiv opplevelse for mammaen også.
Ingen kommentarer: