torsdag 29. juni 2017

Et etterlengtet barneselskap

ENDELIG var dagen her, Marco skulle ha sitt å så etterlengtede barneselskap for "ungene mine", som han kaller guttene i barnehagen.

Den var en energisk, forventningsfull gutt jeg plukket opp i barnehagen, hvert femte minutt spurte han hvor lenge det var igjen nå da, om minutter og timer gir lite mening for Marco, så svaret hadde jo lite å si, annet at han visste det ikke var akkurat nå med en gang.

Han hadde valgt pizza for anledningen, vi brøt med den tradisjonelle pølseibrødmenyen, noe som falt i god smak his "ungene hans".
Han hadde også valgt to kaker, sjokoladekake og fløtekake med masse jordbær.

Han satt så forventningsfull og ventet i vinduet, og gleden var stor da førstemann kom.

Han hadde fått krone i barnehagen da han hadde bursdag, men den klarte jeg ikke finne, istedet ble det kronen fra 3årsdagen hans. Jeg tenkte som så at ungene ikke kom til å legge merke til at det sod 3 år, men joda, ungne kan tallene sine de, så det ble kommentert om Marco faktisk ble 3år idag.


Feiringen var veldig grei, det var ikke for mange unger og støynivået var greit.
Vi hadde stolleken og fisking etter godtepose, og sammen med pizza-, og kakespising så var 2 timer perfekt, da de fikk tid til litt leking også, men ikke for mye så det ikke ble helt bombet da festen var slutt.

Nok en vellykket bursdagfeiring er overstått.


Ingen kommentarer: