torsdag 4. januar 2018

Elian var syk i romjulen

Elian har vært mye syk høsten/vinteren 2017. Så mye at Dagfinn har brukt opp alle sykt-barn dagene sine for året allerede i midten av november. Jeg har vært så mye borte fra jobb på kort tid at jeg er kalt inn til samtale på jobb angående fravær, men hva kan en gjøre? Er barna syke, så er de det.
Han har vært frisk nesten hele den tiden av året som har vært noenlunde varm, men me ein gang det blir mye vond eller kulde så er han mye syk.

Vi trodde at siste sykeperiode var før jul, han var syk to ganger i desember, men nei, han ble syk 2 juledag, noe som resulterte i at jeg ble sykemeldt to uker fram, da jeg var så sliten da jeg noen ganger har kommet rett fra nattevakt og hjem til syk unge så på jobb igjen. En blir sliten av sånn, og det blir lite å gå på.

Så 2 juledag ble lille Elian syk igjen, det varte bare et par dager, men han hadde feber og astmasymptomer, som har vært det han for det meste har hatt når han har vært syk.
Heldigvis har jeg medisin hjemme og mye erfaring med astma, så vi tar det tidlig, noe som gjør at det ikke varer så lenge. Dagfinn er også blitt flink med dette.
Heldigvis har det ikke vært noen sykehus innleggelser i år. Vi håper det fortsetter slik til neste år også.


Ingen kommentarer: